Amosport, al 28 jaar

ZIJN WIJ ER
VOOR U

Een familiebedrijf met passie

Amosport is een echt familiebedrijf dat 28 jaar geleden werd opgericht door Jan Moreels en zijn vader Alberic, uit liefde voor de sport. Vader en zoon hoopten hun passie voor sport en technische bagage over te kunnen brengen op hun klanten.

Uitgebreide kennis & expertise

In de loop der jaren breidden ze hun kennis en expertise steeds verder uit.

Bovendien kwamen ondertussen nog twee familieleden het bedrijf vervoegen : broer Peter, meervoudig Belgisch kampioen polsstokspringen en nu toptrainer, en zijn echtgenote Stephanie De Croock , voormalig Belgisch kampioene steeplechase, die ook als veldloopster meermaals deelnam aan Europese en Wereldkampioenschappen.

Vandaag is Amo Sport dan ook gespecialiseerd in diverse sporten zoals : atletiek , voetbal , kracht- en trainingsmateriaal.

Kom een kijkje nemen bij ons

Dank zij een doelbewuste zoektocht naar geschikt sportmateriaal werd het productassortiment gestadig uitgebreid.

Om dit zo snel mogelijk aan de klanten te kunnen leveren en hen ook de mogelijkheid te bieden hun keuze op de best mogelijke wijze te bepalen werd groot belang gehecht aan het in voorraad en toonbaar zijn van de diverse producten.

Al spoedig werd de oorspronkelijke opslagruimte te Wetteren dan ook te klein en werd de stap gezet naar een gloednieuw magazijn , inclusief toonzaal en burelen, in de Spelaanstraat 1 B te 9620 ZOTTEGEM.

UITERAARD KAN JE DAAR STEEDS EEN KIJKJE KOMEN NEMEN!

Missie & visie

Gestart als familiebedrijf blijft Amo Sport de klantgerichtheid van zijn activiteit hoog in het vaandel dragen. De kwaliteit van de producten en de klantentevredenheid blijft daarbij steeds centraal staan , terwijl een maximale prijs/kwaliteitverhouding het streefdoel blijft.

Vandaar dat het productassortiment ook evenwichtig is samengesteld uit bekende merkproducten en goedgeprijsde huisproducten voor algemeen gebruik.

Onze slogan “AMO SPORT MAKES YOU MOVE ” geldt bij ons dan ook zowel voor topsporters als voor amateursporters.

STEEDS WELKOM

Sliding Image Sliding Image

Samen sterk in beweging

Met een groot gamma top sportmateriaal voor sporters en iedereen die bezig is met bewegen: sportclubs, scholen, gemeentes …

Vragen?

Vind je niet meteen wat je zoekt of op zoek naar iets specifieks?
Verstuur ons jouw vraag en we helpen je verder.

Zoek hier

Probeer "fitnessmat", "halter", "basketbal", "klimrek", …