Discover the VOOM-energy

VOOM staat voor eerlijke en gezonde sportvoeding. Pure en natuurlijke energie voor iedereen die net iets meer uit zijn sportieve bestaan wil halen. Eerder gebruikt en getest door Wereldkampioenen en Olympiër. Nu verkrijgbaar voor iedereen die een extra sportieve stap wil zetten. Energie op een gezonde, eerlijke en vrolijke manier; eigenlijk zoals sport moet zijn.

Onze VOOM-producten

Energy bars

Sport energie producten van VOOM leveren 2X de power dan elk energy gel, zonder kleverig te zijn. De VOOM Pocket rocket geeft je precies wat je nodig hebt waneer je dat wilt!

Een handig alternatief voor carbohydrate gel, deze smelt in je mond energie reep levert snel brandstof voor je avonturen en z`orgt ervoor dat al je cilinders blijven draaien.

Gemaakt met echt fruit, maag vriendelijk en smaak fantastisch de Pocket Rocket bied een compact prestatie support van start tot finish. Het unique 4 porties ontwerp zorgt ervoor dat je precies de juiste hoeveelheid afbijt om op het goede energy niveau te blijven en je maag happy!

Een nieuw geheim wapen in je zak om je lichaam brandstof te geven om verder, sneller en sterker te gaan!

Protein and recovery

Profiteer maximaal van je workout. De VOOM recovery producten zijn speciaal ontwikkeld om je spieren en lichaam aan te vullen. Kwaliteits wei protein en carbohydrates zorgen beide dat je snel weer klaar bent voor de volgende training. Onze wei protein powder en protein bar dragen bij tot een sneller herstel na je workout. De VOOM RecoveryFudge™ is waarschijnlijk de smeest smaakvolle protein reep die er is! Laat de finish niet het einde zijn – herstel snel en ga nog een keer!

Sports hydration & electrolyte drinks

2% verlaging van je hydratie kan zorgen voor 10% verlaging van fysieke en mentale prestaties – optimale hydratatie is een geweldige manier om je atletische prestatie een boost te geven. VOOM hydration drinks zitten vol met electrolyten en nootropic suplementen die je lichaam aanvullen wat hij verliest tijdens je workout om kramp en dehydratatie te voorkomen. We’ve done the research so you don’t have to.

Zoek hier

Probeer "fitnessmat", "halter", "basketbal", "klimrek", …